maanantai 17. helmikuuta 2014

Kevät ja sumuisten vuorten gorillat?



Tänä keväänä ja kesänä sisustusrintamalle saapuvat murretut ja utuisen pehmeät sävyt ja muodot. Mustavalkoiset ja selkeän graafiset sisustuselementit pitävät edelleen pintansa, mutta rinnalle saadaan vähän pehmeyttä.

Utuista tunnelmaa löytyy mm. printeista. Taulun ja Tapetin Sumusää printti on tämän kevään ehdoton hankinta. Utuisen tunnelman lisäksi printistä löytyy murrettua roosaa, joka nähdään tänä keväänä/ kesänä uutuusvärien joukossa. Kuvittaja Birgit Paavolan suunnittelema utuinen maisema jättää mukavasti mielikuvitukselle tilaa. Oma mielikuvitukseni lensi utuiseen metsämaisemaan auringonlaskun aikaan, tulipa ne sumuisten vuorten gorillatkin mieleen...;)

Sumusää by Taulu ja Tapetti

Fine Little Dayn vuoristo maisemasta löytyy myös kaivattuja pehmeitä harmaan sävyjä. Mikäli kevään murretut pastillit ja roosat tuntuvat vieraalta, näistä harmaan sävyisistä printeista ja tyynyistä saa kaivattua pehmeyttä esim. mustavalkoiseen kotiin.

Fine Little Day UP - juliste

Fine Little Day UP - tyyny

Utuisista sävyistä "Dusty Rose" nk. murrettu roosa tekee voimakkaasti tuloaan tänä keväänä ja kesänä. Väri sopii erinomaisesti esim. harmaan kanssa. Mitäs sanotte näistä OYOY Living Design:n uutuuksista?

OYOY Living Design
Nämä OYOY:n leikkisät Calvo - kääntötyynyt yhdistelevät graafista kulmikkuutta, murretuilla sävyillä. Tyynyn puolen voit kääntää halutessasi harmaasta roosaan tai toisinpäin. Kääntötyynyt ovat OYOYn tavaramerkki. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti