tiistai 18. kesäkuuta 2013

Valokeilassa Anna Nygård Design - moderni pärekori



Esittelyssä uusi tuotemerkkimme Anna Nygård Design eli AND (klik), joka suunnittelee ja valmistaa kierrätysmateriaaleista kotimaisia sisustustuotteita.

AND pitää sisällään sälekaihtimista, pärekori-tekniikalla valmistettuja säilytyskoreja, somisteita ym. Juuri nyt niin ajankohtainen pärekori on saanut uuden, modernin ulkoasun.

Säilytyskoreja on saatavana eri kokoisina sekä lisäksi ruokapöydän somisteeksi maitopurkille ja voirasialle. Miten suloisia, eikö? Näen jo mielessäni nämä jollain terassilla aamukahvipöydässä tai mökillä...oiva tuliaislahja juurikin mökeille tai kesän juhliin.


AND Maitopurkin- ja voirasian somiste (klik)



Monikäyttöiset ja vettä kestävät säilytyskorit ovat oivallisia esim. keittiöön, isoon sujahtaa tiskausvälineet mukavasti (hyvä kombo lahjaksi vink, vink!) ja keskikokoinen on juuri sopiva yrttiruukuille. 


AND sälekorit keskikokoinen ja isoMusta5101 Tiskiharja ja keittiöliinaL:A BRUKET tiskiaine (klik)

Käyttötarkoituksia on niin monta kuin vain jaksaa keksiä, mm. erikokoisia sälekoreja ja voipaketin somistetta kokeilin myös kylpyhuoneeseen, jossa niihin sujahtivat kynsilakat ja muut purnukat siististi (siis ne nätit, jotka voi pitää esillä). :)







1 kommentti:

  1. Oi nämä on kyllä ihania ja varmasti kiva lahjaidea melkein kelle vain! :)

    VastaaPoista